Novice

Akcija staro za novo s prihranki do 3.540 € in paketom ugodnosti

30. maj, 2017

V akciji staro za novo vam poleg prihrankov do 3.540 € podarimo še vrednost obveznega zavarovanja, letne vinjete in polnega rezervoarja goriva! Akcija staro za novo s prihranki do 3.540 € in paketom ugodnosti.

 

Pri nas vas čaka 1000% odlična priložnost, da zamenjajte vaš stari avto z novim Oplom! Obiščite naš prodajni salon, pripeljite vaše trenutno vozilo v cenitev in se domov odpeljite s povsem novim Oplom.

 

 

Poleg prihrankov do 3.540 € vam podarimo še vrednost obveznega zavarovanja, letne vinjete in polnega rezervoarja goriva!*

Pridobite akcijsko ponudbo vašega izbranega vozila Opel že zdaj!

Akcijski prihranki po modelih: 

Mestni malček ADAM s prihranki do 1.600 €

Mladostna CORSA s prihranki do 2.100 €

Zmagovalka in nosilka naslovov Evropski in Slovenski avto leta 2016 ASTRA s prihranki do 2.000 €

Pustolovska nova MOKKA X s prihranki do 3.540 €

Razkošna družinska nova ZAFIRA in do 2.800 €

Prilagodljiva MERIVA s prihranki do 2.650 €

ZAPELJITE SE NA TESTNI VOŽNJI

PRIDOBITE PONUDBO

*Povprečno vrednost obveznega zavarovanja podarimo v primeru, da je stranka uvrščena v premijski razred z vsaj 50% popustom, v nasprotnem primeru stranka doplača razliko. Izračun vrednosti polnega tanka goriva je narejen na osnovi deklarirane prostornine rezervoarja posameznih vozil in cen bencinskega goriva na dan 4.5.2017. Vrednost obveznega zavarovanja, vinjete in polnega rezervoarja goriva se lahko obračuna tudi kot popust na vozilu v enaki vrednosti.

 

Podobne novice

Hyundai Kona – Izrazito mladosten in sodoben SUV

14. december, 2017

Dandanes se avtomobilistične znamke bojujejo na vse več različnih frontah. Najbolj uporaben karavan, največji, najprostornejši SUV, najboljši avto za vožnjo po mestu… Prav poseben boj pa se odvija na področju kompaktnih športnih terencev, kjer gredo v malce drugo smer. Vozilo ki ni samo uporabno, varno in dobro opremljeno, ampak ima še en faktor. Vozilo, ki vam vzbudi posebne občutke in si ga zares zaželite. Predstavljamo vam Hyundai Kono!

Opel Insignia Grand Sport

4. junij, 2018

Opel Insignia Grand Sport je zamenjava za Oplovega predstavnika v razredu srednje velikih družinskih limuzin. A ni večje le ime. Popolnoma nov avto je zrasel v praktično vse smeri. Daljši je za 55 mm, medosna razdalja se je povečala za kar 92 mm, širina pa za 7 milimetrov. Nedvomno je nova Insignia avtomobil, ki naredi […]