Sporočamo Vam, da je skladno z odlokom vlade Republike Slovenije dovoljena le prodaja vozil na daljavo. V kolikor imate povpraševanje za nova ali rabljena vozila, smo Vam na razpolago na objavljenih telefonskih številkah ali preko elektronske pošte.
Novice

Adijo ix20, pozdravljen Bayon

27. februarja, 2021

Hyundai se je že nekaj časa poslavljal od svojega poimenovanja modelov z začetnico IX, zdaj pa ga je dokončno zaključil z novim majhnim SUV modelom imenovanim Bayon. Kot pri ostalih SUV vozilih se tudi ime Bayon nanaša na ime kraja Bayonne, na jugozahodni obali Francije.

Bayon je nova izbira v najbolj nasičenem razredu avtomobilov, zato so pri Hyundaiju poskrbeli za zelo atraktiven videz, ki ga loči iz poplave majhnih SUV vozil. S 4,180 metra dolžine je 14 centimetrov daljši od modela i20, širok pa je 1,775 metra. Kljub kompaktnim meram so iz prostornosti iztisnili vse kar se je dalo. Zahvaljujoč 2,58 metra dolgi medosni razdalji in pametni izdelavi meri prtljažni prostor Bayona kar 411 litrov, s podrtimi sedeži pa ta naraste na 1205 litrov uporabne prostornine. S 1,49 metra višine in 17-palčnimi platišči ime Bayon impresivnih 18,3 centimetra odmika od tal.

Na sprednjem koncu boste opazili že znane Hyundaijeve ločene luči kot pri Koni, Tucsonu in Santa Fe-ju. Zadek krasijo zelo zanimivo in drzno oblikovane luči v obliki puščic in črte, ki se razprostira skozi celotno širino zadka vozila. Pi Hyundaiju so poskrbeli da bo Bayon izstopal iz množice tudi z novimi odtenki barv karoserije, kot je Mangrove Green.

Znotraj boste poznavalci hitro prepoznali nekatere elemente z modela i20, kot so zaslon sredi armaturne plošče, digitalno instrumentalno ploščo in ventilacijske odprtine, ki se raztezajo po celotni širini armaturne plošče. Zaslon je na voljo v dveh velikostih; 8 in 10,25-palčni zaslon na dotik z Android Auto in Apple CarPlay povezljivostjo, pri 10,25-palčnem pa je vključeno še nadgrajeno Bose ozvočenje. Na voljo je tudi brezstično polnjenje za vaše mobilne naprave.

Motorna paleta se začne z 1,2-litrskim bencinskim motorjem s 84 konjskimi močmi. 1,0-litrski trivaljni turbobencinski proizvede 100 konjskim moči pri katere lahko izberete različico z ali brez blagohibridne tehnologije, enak motor s 120 konjskimi močmi pa je na voljo le z blagohibridno tehnologijo. Pri vstopnem motorju je na voljo le 5-stopenjski ročni menjalnik, pri ostalih pa imate na izbiro ali 6-stopenjski ročni menjalnik ali 7-stopenjski samodejni dvosklopčni DCT menjalnik.

Podobne novice

Hyundai i30

27. septembra, 2020

Korenita prenova modela i30, enega osrednjih členov Hyundaijeve ponudbe. S hibridnim pogonom in ostrim izgledom ciljajo na stopničke v segmentu družinskih avtomobilov. Prenova sledi »navodilom« izdelave družinske kombi-limuzine. Oster in zanimiv izgled, hibridni motorji in digitalizirana notranjost. Zunanjost ostaja prepoznavna a v vseh možnih pogledih zašiljena. Maska je širša in ima nov vzorec, bolj ostri […]

Menjava zimskih pnevmatik za letne

27. marca, 2019

15. marec je dan, ko smete vozniki zamenjati vaše zimske pnevmatike za letne. Pa je to res dobra ideja?