Novice

Hyundai N Line

25. julij, 2019

Kdo ne pozna športne nabrite predelave vozil Hyundai z oznako N? Črka, ki požene kri po žilah, obenem pa je marsikomu zaradi svoje športnosti tudi malce preveč. Rešitev obstaja v paleti modelov imenovani N Line, ki združujejo oblikovanje po navdihu športnih modelov serije N ter klasične bencinske in dizelske motorje.

Trenutno so s paketom N Line na voljo trije modeli. Tucson, I 30 in I30 Fastback. Paket N Line je na voljo z doplačilom pri paketu Style, Premium in Impression pri Tucsonu ter Premium in Impression pri Hyundaiju I30, ter ob izbiri nekaterih motorjev.

Kako torej izgleda Tucson N Line?
Poleg športnega sprednjega in zadnjega odbijača ter N Line maske, dobite tudi črni stranski ogledali, 19-palčna aluminijasta platišča, spojler ter N Line oznake na blatnikih. V notranjosti sta srednji del armaturne plošče in prestavna ročica oblečena v usnje, stopalke so izrezljane iz aluminija, šivi rdeče barve in športni sedeži imajo v naslonjalu oznako N.

N Line Tucsona si lahko izberete z:
– 1.6-litrskim bencinskim motorjem vpetim v 6-stopenjski ročni ali 7-stopenjski DCT menjalnik.
– 1.6-litrskim dizelskim motorjem vpetim v 6-stopenjski ročni ali 8-stopenjski samodejni menjalnik.
– 2.0-litrskim dizelskim motorjem vpetim v 6-stopenjski ročni ali 8-stopenjski samodejni menjalnik.
– tako imenovanim blagim hibridom  s 38V elektromotorjem, ki je kombiniran z 1.6-litrskim turbodizelskim motorjem.

I30 in I30 Fastback imata na zunanjosti kaskadno črno masko s srebrnimi obrobami, črni ogledali, športen odbijač, 18-palčna aluminijasta platišča in oznaki N Line na blatnikih. I30 ima dodatno še črn spojler, dvojno izpušno cev in srebrno obrobo na zadnjem delu odbijača. Fastback ima na zadnjem odbijaču še dodatno letvico ter luč po vzoru Hyundaijevih dirkalnikov. V notranjosti najdete športno prestavno ročico z aluminijastim dodatkom ter športen volanski obroč. Prav tako se med vožnjo bolj sliši mogočnejši zvok iz izpuha.

N Line I30 in I30 Fastback si lahko izberete z:
– 1.0-litrskim bencinskim motorjem vpetim v 6-stopenjski ročni menjalnik.
– 1.4-litrskim bencinskim motorjem vpetim v 6-stopenjski ročni ali 7-stopenjski DCT menjalnik.
– 1.6-litrskim dizelskim motorjem vpetim v 6-stopenjski ročni ali 7-stopenjski DCT menjalnik.

 

Podobne novice

Hyundai Kona Electric – Bi privarčevali več tisoč evrov?

27. februar, 2019

Za vsakega, ki se je pripravljen odpovedati fosilnemu gorivu je ponudba električnih avtomobilov v zadnjih letih postajala večja in večja. Vsak izmed njih pa je imel eno ključno pomanjkljivost. S prostornostjo in dosegom je prišla visoka cena, z nizko ceno je prišla majhna prostornost in nizek doseg, z nizkim dosegom pa marsikdo izmed nas nima […]

Izberite SUV z vodilnimi inovacijami v svojem segmentu

5. julij, 2017

Spoznajte novega Opel Crossland X. Z njim preprosto živite tako, kot vam je všeč. Imate veliko dela, a vendar ljudi postavljate na prvo mesto?