Novice

Hyundai N Line

25. julij, 2019

Kdo ne pozna športne nabrite predelave vozil Hyundai z oznako N? Črka, ki požene kri po žilah, obenem pa je marsikomu zaradi svoje športnosti tudi malce preveč. Rešitev obstaja v paleti modelov imenovani N Line, ki združujejo oblikovanje po navdihu športnih modelov serije N ter klasične bencinske in dizelske motorje.

Trenutno so s paketom N Line na voljo trije modeli. Tucson, I 30 in I30 Fastback. Paket N Line je na voljo z doplačilom pri paketu Style, Premium in Impression pri Tucsonu ter Premium in Impression pri Hyundaiju I30, ter ob izbiri nekaterih motorjev.

Kako torej izgleda Tucson N Line?
Poleg športnega sprednjega in zadnjega odbijača ter N Line maske, dobite tudi črni stranski ogledali, 19-palčna aluminijasta platišča, spojler ter N Line oznake na blatnikih. V notranjosti sta srednji del armaturne plošče in prestavna ročica oblečena v usnje, stopalke so izrezljane iz aluminija, šivi rdeče barve in športni sedeži imajo v naslonjalu oznako N.

N Line Tucsona si lahko izberete z:
– 1.6-litrskim bencinskim motorjem vpetim v 6-stopenjski ročni ali 7-stopenjski DCT menjalnik.
– 1.6-litrskim dizelskim motorjem vpetim v 6-stopenjski ročni ali 8-stopenjski samodejni menjalnik.
– 2.0-litrskim dizelskim motorjem vpetim v 6-stopenjski ročni ali 8-stopenjski samodejni menjalnik.
– tako imenovanim blagim hibridom  s 38V elektromotorjem, ki je kombiniran z 1.6-litrskim turbodizelskim motorjem.

I30 in I30 Fastback imata na zunanjosti kaskadno črno masko s srebrnimi obrobami, črni ogledali, športen odbijač, 18-palčna aluminijasta platišča in oznaki N Line na blatnikih. I30 ima dodatno še črn spojler, dvojno izpušno cev in srebrno obrobo na zadnjem delu odbijača. Fastback ima na zadnjem odbijaču še dodatno letvico ter luč po vzoru Hyundaijevih dirkalnikov. V notranjosti najdete športno prestavno ročico z aluminijastim dodatkom ter športen volanski obroč. Prav tako se med vožnjo bolj sliši mogočnejši zvok iz izpuha.

N Line I30 in I30 Fastback si lahko izberete z:
– 1.0-litrskim bencinskim motorjem vpetim v 6-stopenjski ročni menjalnik.
– 1.4-litrskim bencinskim motorjem vpetim v 6-stopenjski ročni ali 7-stopenjski DCT menjalnik.
– 1.6-litrskim dizelskim motorjem vpetim v 6-stopenjski ročni ali 7-stopenjski DCT menjalnik.

 

Podobne novice

Pri Oplu smo poskrbeli za vse.

10. avgust, 2017

Poleg prihrankov do 4.100 € vam podarimo še vrednost enoletnega obveznega zavarovanja, letne vinjete in polnega rezervoarja goriva!

Je vaše vozilo pripravljeno na poletje?

29. maj, 2019

Vozniki se po navadi veliko bolj bojimo zime kot poletja. Zato tudi naša vozila bolje pripravimo na zimsko obdobje kot poletno. Pregledamo obrabo pnevmatik, dotočimo olje in smo nasploh bolj pozorni do našega vozila. Poletje pa je lahko enako kruto do našega vozila in do nas samih kot zima. S poletjem tik pred vrati imamo […]