»Sporočamo, da Vam je servis z 20.4.2020 v celoti na razpolago. Ponovno lahko izvajamo vsa servisna popravila in menjavo pnevmatik. Prav tako smo ponovno odprli prodajni salon. Poskrbeli smo za varnost, tako, da nas lahko obiščete popolnoma brez skrbi.« Ekipa Avtohiše Adria
Novice

Edinstvena izbira najsodobnejših inovacij in razkošje prestižnega razreda.

20. junija, 2017
Spoznajte novo Opel Insignio. Uživajte v obliki, inovacijah, tehnologiji in ostalih novostih vrhunskega športno elegantnega avtomobila. Nova Insignia je na voljo v dveh različicah – Grand Sport in Grand Tourer.
Vabimo vas, da na preizkusni vožnji doživite novo Opel Insignio, ki v svojem segmentu vodi z edinstveno izbiro najsodobnejših inovacij in razkošjem prestižnega razreda. To potrjuje tudi nedavno prejet naziv – Poslovni avto leta 2017.
Nova Insignia je že v našem salonu. Pridite na testno vožnjo in se prepričajte o izjemni kakovosti tega vozila!

Podobne novice

Ročni ali samodejni menjalnik?

29. marca, 2020

Zgodovina menjalnikov je dolga in zapletena, v grobem pa jih delimo na 2 pola. Ročne in samodejne. O obeh ste verjetno slišali že veliko stvari in se zato postavljate na eno ali drugo stran, vendar stvari niso vedno takšne kakor se zdijo na prvi pogled. Izbrali smo nekaj ključnih lastnosti, da boste laćje izbrali tistega […]

OPEL 24 UR

12. marca, 2018

TA PETEK IN SOBOTO, 16. IN 17. MARCA, VAM V AKCIJI 24 UR NUDIMO SUPER PRIHRANKE ZA VSE MODELE OPEL. VABLJENI V SALON AVTOHIŠA ADRIA!