Sporočamo Vam, da je skladno z odlokom vlade Republike Slovenije začasno ustavljena prodaja vozil in nadomestnih delov potrošnikom. V zvezi z vozili in nadomestnimi deli vam bomo z veseljem odgovorili preko telefona ali elektronske pošte.
Servisno dejavnost in menjavo pnevmatik izvajamo nemoteno in na varen način. Kontaktirajte nas in pravočasno rezervirajte termin.
Novice

Novi Hyundai i10 N Line

26. julija, 2020

Kmalu po premieri novega i10 je Hyundai razkril plane za povečanja potrfolia N Line modelov z i10 N Line. Luč dneva je ugledal na Frankfurtskem avtosalonu. Novi model združuje dinamičen dizajn, več povezljivosti in napredno varnostno opremo modela i10 z dinamično športnostjo oznake N Line.

Novi i10 je četrti Hyundaijev model po i30, i30 Fastback in Tusconu, ki je dobil dinamično izvedbo N Line. Odlikuje ga več kot nov izgled: Poleg N Line zunanjosti in notranjosti pride zraven še nov 1.0 T-GDI motor.

Dinamična in športna zasnova zunanjosti

Dinamična in elegantna zasnova odlično poda kontrast med mehkimi površinami in ostrimi linijami. Izboljšave zunanjega dizajna vključujejo preoblikovane odbijače in rešetko motorja, kar mu daje dinamičen videz v stilu izvirnega i30 N. Ekskluzivna 16-palčna aluminijasta platišča in LED dnevne luči ponazarjajo značilen dizajn, ki poudari športno držo avtomobila.

Ostale oblikovne značilnosti novega i10 N Line vključujejo znak N Line, znak i10 v rdeči barvi pa tudi difuzor. Kupci lahko izbirajo med šestimi zunanjimi barvami, ki jih je mogoče kombinirati z dvotonsko streho.

Navdih notranjosti iz motošporta

Notranjost avtomobila pokima zasnovi notranjosti dirkalnikov. To dosegajo z volanskim obročem, oznako N na prestavni ročici ter rdečimi obrobami zračnikov in kovinskimi pedali. Športni sedeži ponujajo več opore za dinamično vožnjo. Kot standardni i10 ponuja tudi i10 N Line mladosten stil in praktične rešitve brez kompromisa pri udobju.

Ekskluzivni 1.0 T-GDI motor

Novi i10 N line ponuja poleg 1,2-litrskega MPi 4-valjnega motorja s 84 konjskimi močmi in 118 Nm navora, še ekskluzivni 1,0-litrski 3-valjni T-GDI motor s 100 konjskimi močmi in 172 Nm navora. Oba sta na voljo s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom.

Podobne novice

Hyundai i20

31. januarja, 2019

11 let je minilo, odkar je prvi Hyundai i20 ugledal luč sveta in pričel svojo pot »mešanja štren« ustaljenim Evropskim proizvajalcem. Leta 2014 je prišla druga generacija i20, s katerim so še povečali konkurenčnost, ter do 2016 zabeležili že milijon prodanih primerkov po vsem svetu. Številka pa se naglo dviga, saj je bila s koncem decembra 2018 ta že na 1.3 milijona.

Edinstvena izbira najsodobnejših inovacij in razkošje prestižnega razreda.

20. junija, 2017

Spoznajte novo Opel Insignio. Uživajte v obliki, inovacijah, tehnologiji in ostalih novostih vrhunskega športno elegantnega avtomobila.