Sporočamo Vam, da je skladno z odlokom vlade Republike Slovenije začasno ustavljena prodaja vozil in nadomestnih delov potrošnikom. V zvezi z vozili in nadomestnimi deli vam bomo z veseljem odgovorili preko telefona ali elektronske pošte.
Servisno dejavnost in menjavo pnevmatik izvajamo nemoteno in na varen način. Kontaktirajte nas in pravočasno rezervirajte termin.
Novice

Novi Hyundai i20

27. decembra, 2020

V kategoriji “največje spremembe med prejšnjo in novo generacijo” je Hyundai i20 zmagovalec z naskokom. Drzno oblikovanje, z gubami in koti na vseh pravih mestih in možnostjo dvobarvne karoserije, je vse prej kot umirjeno, kar pri Avtohiši Adria vsekakor pozdravljamo.

Tretja generacija je nižja za 24 mm, širša za 30 mm, daljša za 5 mm in ima 10 mm daljšo medosno razdaljo za boljšo držo na cesti. Nov oblikovalski jezik, ki ga pri Hyundaiju imenujejo čutna športnost, predstavlja nov oblikovalski jezik, ki ga bodo deležni vsi Hyundaijevi prihodnji modeli. Večje dimenzije mu dodajo na notranjem prostoru, kar se najbolj pozna pri dodatnih 26 litrih prtljažnega prostora, skupno 352 litrov.

Izstopajoča je svetlobna LED črta, ki se razteza skozi celoten zadek vozila. Ponuja 16- ali 17-palčna aluminijasta platišča, žaromete v LED tehnologiji, električno zložljiva stranska ogledala, Samodejne brisalce, samodejno zatemnitveno vzvratno ogledalo, notranjo osvetlitev, gretje sprednjih sedežev, ogrevan volan …

Sredi armaturne plošče stoji 8-palčni infotainment zaslon z Apple CarPlay in AndroidAuto podporo, vozniku pa se prikazujejo informacije na 10.25-palčnem digitalnem zaslonu.

Novost pri novi generaciji je možnost blagega hibrida s sistemom z 48-voltno baterijo in široko izbiro varnostnih sistemov pod skupnim imenom Hyundai SmartSense, ki vključuje radarski tempomat, sistem za prepoznavanje prometih znakov in podporo navigacijskega sistema.

Motorna ponudba je izključno bencinska.

  1. Vstopni 1,2-litrski bencinski motor s 84 konjskimi močmi in 5-stopenjskim ročnim menjalnikom.
  2. 1,0-litrski bencinski T-GDI s 100 konjskimi močmi je na voljo s 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko ali 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.
  3. 1,0-litrski bencinski T-GDI motor s 100 ali 120 konjskimi močmi in hibridno tehnologijo predstavlja vrh ponudbe. Na voljo je z inteligentnim ročnim menjalnikom ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko.

Podobne novice

Prenovljeni Hyundai i40 Wagon

21. marca, 2018

Še en skok naprej, zaradi katerega si konkurenca nedvoumno praska glavo, ko ga poskuša ujeti. I40 je eleganten in uporaben karavan, ki je dvignil pričakovanja kakovosti korejskega proizvajalca, a še vedno za zelo aktraktivno ceno.

Akcija staro za novo s prihranki do 3.540 € in paketom ugodnosti

30. maja, 2017

V akciji staro za novo vam poleg prihrankov do 3.540 € podarimo še vrednost obveznega zavarovanja, letne vinjete in polnega rezervoarja goriva.