Sporočamo Vam, da je skladno z odlokom vlade Republike Slovenije začasno ustavljena prodaja vozil in nadomestnih delov potrošnikom. V zvezi z vozili in nadomestnimi deli vam bomo z veseljem odgovorili preko telefona ali elektronske pošte.
Servisno dejavnost in menjavo pnevmatik izvajamo nemoteno in na varen način. Kontaktirajte nas in pravočasno rezervirajte termin.
Novice

Novi Hyundai Santa Fe

29. aprila, 2019

Hyundai je od leta 2001 v nakup enega izmed njihovih športnih terencev prepričal 1.6 milijona Evropejcev. Od tega se jih je 400.000 odločilo prav za Santa Feja. S četrto generacijo pa imajo cilje še višje.

Dejstvo je, da ljudem iz drugih kontinentov ugajajo drugačni dizajni avtomobilov kot Evropejcem. Zato so Novega Santa Feja zasnovali v Evropi z mislimi pri Evropskem kupcu. Glavne prepoznavne značilnosti novega Santa Feja je za Hyundai značilna kaskadna maska motorja, široka in mogočna postava in dvodelni žarometi – zgoraj so nameščene dnevne LED luči, spodaj pa žarometi, prav tako v LED tehnologiji. Karoserija je na voljo v desetih barvnih odtenkih.

Različice Grand Santa Fe ne bo več na voljo, saj je novi Santa Fe večji od predhodnika ter je za doplačilo na voljo tudi s sedmimi sedeži. V drugi vrsti tako ponuja kar 38 milimetrov več prostora za noge potnikov. Drugo klop je mogoče s pritiskom na gumb premakniti naprej, kar omogoča lažji dostop v tretjo vrsto. Prtljažnik pa je v primerjavi s prejšnjo generacijo pridobil 40 litrov in sedaj meri 625 litrov uporabne prostornine.

V notranjosti boste prvo opazili, da je popolnoma spremenjena. Spodnji nivo dvo-nivojske armaturne plošče z utorom služi kot dodatna uporabno odlagalno mesto. Zgornji del pa je tako kot mnoge druge površine v avtomobilu oblečen v mehek in prijeten material.

Osnovni multimedijski sistem Standard Audio s 5-palčnim zaslonom ima vgrajen radio, Bluetooth povezavo in vhoda AUX ter USB. Nadgradnja je 7-palčni sistem Display Audio, ki vsebuje tudi navigacijski sistem ter omogoča tudi funkcije storitve Apple CarPlay in Android Auto. Tretji sistem pa vam zaslon poveča na 8 palcev. Pred voznikom se med merilnikoma nahaja tudi 7-palčni digitalni zaslon. Na voljo imate tudi projekcijski zaslon, ki vam podatke o vožnji projicira na vetrobransko steklo.

Na voljo imate 2 dizelska motorja v treh različicah. Dvolitrski motor je na voljo s 150 ali 185 konjskimi močmi. 2.2-litrski turbodizelski motor pa proizvede 200 konjskih moči in ga je mogoče naročiti z dvo- ali štirikolesnim pogonom. Vsi motorji so na voljo s 6-stopenjskim ročnim ali 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom. Za začetek leta 2020 napovedujejo tudi hibridno in priključno hibridni različico.

Za varnost so poskrbeli na tako pasivni kot aktivni način. Za pasivno varnost skrbi ojačana karoserija. Skupek tehnike vročega stiskanja, povečane površina spojev ter konstrukcije, ki je v 57% sestavljena iz visokotrdnostnih jekel rezultira v višji ravno zaščiti v primeru trka in obenem lažjem vozilu.

Za aktivno varnost Hyundai skrbi z varnostnimi sistemi s skupnim imenom SmartSense. Ta vključuje aktivno preprečevanje trkov spredaj in s strani, sistem za varno izstopanje iz vozila, pomoč pri ohranjanju vozila na voznem pasu, aktivni tempomat, nadzor nad mrtvim kotom …

Z nakupom dobite tudi 5 let tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kiometrov. Ta zajema tudi 5 let asistence na cesti in 5 let brezplačnih preventivnih pregledov vozila.

Novega Santa Feja si lahko ogledate v našem salonu na Podbevškovi 13 v Novem mestu.

Za testno vožnjo pokličite enega izmed naših prodajnih svetovalcev:

Miralem Burkić: 07 393 54 03
Barbara Muška: 07 393 54 10

Podobne novice

Grandland X

11. oktobra, 2017

Postolovščine kličejo in Grandland X se je odzval. Gre za največjega med oplovimi SUV vozili. Novi Opel Grandland X se odlikuje na številnih področjih: navduši s sodobnimi, športnimi potezami, ‘kul’ terenskim videzom in značilnimi prednostmi SUV-jev, kot sta višji sedežni položaj in dobra preglednost v vse smeri. Poleg tega je pustolovski novinec opremljen s številnimi […]

Hyundai Kona Electric – Bi privarčevali več tisoč evrov?

27. februarja, 2019

Za vsakega, ki se je pripravljen odpovedati fosilnemu gorivu je ponudba električnih avtomobilov v zadnjih letih postajala večja in večja. Vsak izmed njih pa je imel eno ključno pomanjkljivost. S prostornostjo in dosegom je prišla visoka cena, z nizko ceno je prišla majhna prostornost in nizek doseg, z nizkim dosegom pa marsikdo izmed nas nima […]