Novi Hyundai Santa Fe – Odpeljite udobje svoje dnevne sobe s seboj na popotovanje

29. november, 2018

Za pokušino: Hyundaijev veliki SUV je že v preteklosti navduševal s svojo napredno tehnologijo, prostornostjo in voznimi lastnostmi, ki voznika navdajo s samozavestjo ter občutkom popolne varnosti. V novi (že četrti) generaciji je Santa Fe bolj izpopolnjen kot kdaj koli. Gre namreč za tehnološko najbolj napreden avtomobil, ki je zapeljal iz Hyundaijeve tovarne.

DNEVI ODPRTIH VRAT 21.11.-23.11.2018

14. november, 2018

Vabimo vas na dneve odprtih vrat, ki bodo potekali od 21.11. do 23.11.2018. Predstavili bomo novo električno Hyundai Kono in priključni hibrid Hyundai Ioniq, na voljo pa bodo tudi testne vožnje in posebne ugodnosti ob nakupu vozila

Opel Combo Life – mednarodni dostavnik leta 2019

12. november, 2018

Poleg sestrskega Rifterja in Berlinga je tu še tretje večnamensko vozilo iz skupine PSA. In ravno Combo se od ostalih dveh loči po izjemni funkcionalnosti in prilagodljivosti, zaradi česar je odličen partner družin. Tudi žirija specializiranih avtomobilističnih novinarjev iz 25 držav ga je pohvalila, saj je s 127 točkami premagal vso konkurenco in postal mednarodni dostavnik leta 2019.

Hyundai Tucson – Pripravljen za prihodnost

23. oktober, 2018

Lahko bi se reklo, da so z nedavno prenovo Tucsona pripeljali iz preteklosti v prihodnost. Dandanes je to še kako pomembno, ko smo sredi tehnološke revolucije na področju avtomobilizma. Najmanjša ter največji izmed Hyundaijevih SUV modelov, Kona in Santa Fe, sta pomembna za Hyundai. S 600.000 prodanimi vozili pa je najpomembnejši prav Tucson.

Adijo poletje, pozdravljena jesen

27. september, 2018

»Počasi, kakšna zima? Saj sem bil še pred kratkim v kopalkah«. Res je. Ni še pozno. Ampak veste, kako pravijo: preventiva je najboljše zdravilo. In zdaj, ko se poletje tudi uradno poslovilo, je pametno počasi začeti razmišljati o pripravi vašega vozila na nizke temperature in spremenljivo vreme.

Ne govorimo o drastičnih pregledih. Zgolj nekaj preventivnih točk, ki vam lahko poslabšajo dan, če se vreme nenadoma poslabša.