Novice

ODPELJI OPLA IZ ZALOGE!

23. september, 2019

Izkoristi akcijski popust na modele vozil Opel Corsa in Opel Astra

Opel Corsa na voljo z bencinskim motorjem 1.4, 75 KM ali 90 KM z opremo ENJOY

Opel Astra je lahko vaša z opremo ENJOY ali INNOVATION, z bencinskim motorjem 1.4 in 125 KM v različici karavan ali limuzina

Odpelji svojega favorita še danes!

 

Z včlanitvijo v portal MYOPEL prihrani pri rednem letnem servisu. 2 leti tovarniške garancije in 2 leti jamstva. Ugodno financiranje z 10% pologom, z dobo odplačevanja do 7 let.

 

 

Podobne novice

Opel Combo Life – mednarodni dostavnik leta 2019

12. november, 2018

Poleg sestrskega Rifterja in Berlinga je tu še tretje večnamensko vozilo iz skupine PSA. In ravno Combo se od ostalih dveh loči po izjemni funkcionalnosti in prilagodljivosti, zaradi česar je odličen partner družin. Tudi žirija specializiranih avtomobilističnih novinarjev iz 25 držav ga je pohvalila, saj je s 127 točkami premagal vso konkurenco in postal mednarodni dostavnik leta 2019.

Sodobni asistenčni sistemi

10. avgust, 2018

Kaj sploh to je? To so sistemi, nameščeni v avtomobilu, ki vam pomagajo pri vožnji. Namesto vas zavirajo, vas opozarjajo na nevarnost, hkrati pa ščitijo tudi druge. V zadnjih letih so začeli ti sistemi čedalje hitreje pronicati iz najdražjih na bolj vsakdanje avtomobile, zato se tudi srečujemo z njimi vse bolj pogosto.