»Sporočamo, da Vam je servis z 20.4.2020 v celoti na razpolago. Ponovno lahko izvajamo vsa servisna popravila in menjavo pnevmatik. Prav tako smo ponovno odprli prodajni salon. Poskrbeli smo za varnost, tako, da nas lahko obiščete popolnoma brez skrbi.« Ekipa Avtohiše Adria
Novice

Opel Combo Life – mednarodni dostavnik leta 2019

12. novembra, 2018

Poleg sestrskega Rifterja in Berlinga je tu še tretje večnamensko vozilo iz skupine PSA. In ravno Combo se od ostalih dveh loči po izjemni funkcionalnosti in prilagodljivosti, zaradi česar je odličen partner družin. Tudi žirija specializiranih avtomobilističnih novinarjev iz 25 držav ga je pohvalila, saj je s 127 točkami premagal vso konkurenco in postal mednarodni dostavnik leta 2019.

Praktičnost. Glavna točka Comba, ki bo prepričala vsakogar, ki na avtomobil gleda skozi oči očeta ali poslovneža. V Evropi je v zadnjih štirih letih prodaja vozil tega tipa narasla za četrtino in je še v vzponu. V preteklosti je bil Combo bolj usmerjen v tovorno izvedbo, z novo izvedbo pa se je z namembnostjo premaknil na prevoz oseb.

Praktičnost prostora torej. In tega je veliko. Za lažji dostop ima na straneh velika dvojna drsna vrata, ki vam bodo koristila tako za dostop do tovornega prostora, kot na ozkih parkiriščih. Dvižna zadnja vrata odpirajo dostop do prtljažnega prostora s 597 litrov prostornine, ki se s podrto drugo vrsto sedežev poveča na izjemnih 2126 litrov. Na voljo imate tudi podaljšano različico, ki se s 4.4 metra podaljša na 4.75 metra. Za prtljažni prostor na podaljšani različici se poveča na kar 850 litrov in s podrtimi zadnjimi sedeži na 2693 litrov. Nov je tudi odlagalni prostor na zadnjem delu stropa, ki je zelo dobrodošlo in funkcionalno odlagalno mesto za najrazličnejše stvari. Tako v krajši kot daljši različici imate na voljo 5 ali 7 sedežev, ki jih lahko podremo ali odstranimo iz vozila. Opcijsko imate na voljo sovoznikov sedež, ki se povsem zloži naprej.

Med opremo boste našli vse vodilne tehnološke sisteme za pomoč in udobje voznika ter potnikov. Parkiranje bo olajšano s pomočnikom za parkiranje zadnje generacije ter parkirnimi kamerami, pogleda vam ne bo potrebno umikati s ceste zahvaljujoč projekcijskemu zaslonu na vetrobranskem steklu in spremljanja utrujenosti voznika. Z radarjem, kamerami in senzorji bo Combo sam zaviral ob nevarnosti naleta, sam izenačeval hitrosti vozila pred vami in se držal na svojem voznem pasu. Obenem bo tudi sam zasenčil dolge luči ob prihodu nasproti vozečega vozila ter ob prihodu v naselje ter vam pomagal pri speljevanju v klanec. Kot del dodatne opreme je na voljo tudi sistem nadzora oprijema IntelliGrip s petimi različnimi načini vožnje; normalen, sneg, blato, pesek in način z izklopljenim ESP. Ob naročilu vlečne kljuke dobite zraven še sistem za nadzor stabilnosti prikolice.

Zaslon sredi armaturne plošče meri največ 8 palcev in ima povezljivostne funkcije s tako Apple Car Play kot Android Auto. Telefon boste lahko polnili brezžično prav tako pa je na voljo 240 V vtičnica. Vsega skupaj ima 28 predalov in odlagalnih površin za vsakdanje stvari, ki se tako ne bodo nenadzorovano valile po avtomobilu.

Poganjali ga bodo tako bencinski kot dizelski motorji. Bencinski motor s turbopolnilnikom bo s 1.2 litri prostornine na voljo s 110 in 130 konjskimi močmi, dizelski 1.5-litrski motor, prav tako s turbopolnilnikom pa bo na voljo s 75, 100 in 130 konjskimi močmi. Z motorji si lahko izberete 5 ali 6-stopenjski menjalnik, prvič pa je v tem segmentu na voljo tudi 8-stopenjski avtomatski menjalnik.

Za očete, manjše podjetnike in tiste, ki ste raje povsod drugje kot doma, pomeni Combo nov nivo svobode tako s svojo praktičnostjo, prostornostjo in cenovno ugodnostjo.
Za več informacij in testno vožnjo kliknite tu: goo.gl/8ooQpx

Podobne novice

OPLOVA BOŽIČNICA!

7. decembra, 2017

Čas je za Oplovo božičnico! Za vas smo pripravili velike popuste Oplovih vozil. Za testno vožnjo se oglasite v salonu Avtohiša Adria in se domov odpeljite z novim Oplom!

Novi Hyundai i10 N Line

26. julija, 2020

Kmalu po premieri novega i10 je Hyundai razkril plane za povečanja potrfolia N Line modelov z i10 N Line. Luč dneva je ugledal na Frankfurtskem avtosalonu. Novi model združuje dinamičen dizajn, več povezljivosti in napredno varnostno opremo modela i10 z dinamično športnostjo oznake N Line. Novi i10 je četrti Hyundaijev model po i30, i30 Fastback […]