Novice

Super popusti za lastnike vozil Opel

25. september, 2017

NAJBOLJŠI POPUSTI ZA LASTNIKE OPLOV.
Prijavite se na myOpel in prejmite super popuste: do -30% na originalne nadomestne dele vgrajene v Opel pooblaščenem servsu in do -20 % na opravljeno delo. V program se lahko vključijo vozila Opel, starejša od 4 let. Akcija traja do 13.10.2017.

Program Opel Servis Plus je namenjen vozilom Opel, starejšim od 4 let, in vam nudi še boljše popuste na ceno nadomestnih delov in na delo serviserjev. Starejše kot je vaše vozilo, višji je popust. S storitvami Servis 4+ prejmete originalne nadomestne dele in strokovne storitve pooblaščenih serviserjev, zato ne tvegajte, in ne vzdržujte svojega vozila pri nepooblaščenih serviserjih. Obisk pooblaščenih Opel servisov se resnično izplača, saj lahko z rednim vzdrževanjem pri pooblaščenih servisih uveljavljate 2 letno garancijo na vozilo, 12 letno garancijo proti koroziji, dodatno jamstvo in Opel Asistenco za skupen čas 4 let od dneva nakupa vašega Opel vozila ali do 120.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej.

GLAVNE PREDNOSTI OPEL SERVISA V POVEZAVI S PROGRAMOM SERVIS PLUS

– Zagotavljamo strokovnost izvedbe.
– Poskrbimo za ažurne posodobitve vašega vozila.
– Uporabljamo le visokokakovostne originalne dele in maziva.
– Skrbimo za okolje skladno z zakonskimi predpisi.
– Nudimo vrhunsko diagnostiko s specializiranimi diagnostičnimi orodji.
– Zagotavljamo 2-letno garancijo na Opel originalne dele.
– Nudimo konkurenčne cene.
– Z vami se dogovorimo o potrebnih popravilih pred pričetkom dela.
– Vodimo arhiv vašega vozila in vam na podlagi tega svetujemo.

Originalna kakovost z originalnimi nadomestnimi deli Opel!

Ne glede na to, koliko kilometrov prevozite s svojim avtomobilom, se posamezni deli s časom izrabijo in jih je potrebno zamenjati. Pri Oplovih pooblaščenih serviserjih boste dobili najbolj kakovostne nadomestne dele, ki jih proizvaja originalni proizvajalec in omogočajo dolgoročno varnost pred okvarami.

Originalni deli Opel imajo številne prednosti:

Izdelani so v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, materialov in izdelave.
Omogočajo hitrejšo vgradnjo, saj se povsem prilegajo vozilu.
Profesionalno testirani za funkcionalno in varno uporabo.
So hitro dostopni in zato omogočajo hitro zamenjavo.
Nudijo najboljšo vrednost po zelo dostopnih cenah.

Atraktivne cene in 2 leti garancije za kupljene nadomestne dele!

Originalni deli Opel so vam na voljo po izjemno ugodnih in dostopnih cenah, hkrati pa imajo tudi 2 leti Opel garancije. Vsi novi ali tovarniško obnovljeni Opel originalni deli in dodatna oprema Opel, kupljeni in vgrajeni v pooblaščenem servisu Opel so kriti z garancijo, ki velja 24 mesecev od datuma vgradnje, z izjemo akumulatorjev, za katere garancija velja kar 36 mesecev.

Vaša Avtohiša Adria

Podobne novice

Sodobni asistenčni sistemi

10. avgust, 2018

Kaj sploh to je? To so sistemi, nameščeni v avtomobilu, ki vam pomagajo pri vožnji. Namesto vas zavirajo, vas opozarjajo na nevarnost, hkrati pa ščitijo tudi druge. V zadnjih letih so začeli ti sistemi čedalje hitreje pronicati iz najdražjih na bolj vsakdanje avtomobile, zato se tudi srečujemo z njimi vse bolj pogosto.

Hyundai Santa Fe – V tretje še bolj uglajen, a nič manj praktičen

25. julij, 2017

Hyundai Santa Fe je bil avtomobil, ki je pomagal preobraziti podobo korejskega proizvajalca mislih v evropskih kupcev. Dve generacije kasneje, se kot zelo stilski, udoben in bogato opremljen SUV prodaja v velikih številkah.