Sporočamo Vam, da je skladno z odlokom vlade Republike Slovenije dovoljena le prodaja vozil na daljavo. V kolikor imate povpraševanje za nova ali rabljena vozila, smo Vam na razpolago na objavljenih telefonskih številkah ali preko elektronske pošte.
Novice

Prenovljeni Fiat Tipo

30. januarja, 2021

Na parketu avtomobilskih proizvajalcev se dogajajo spremembe. Modeli se premikajo višje in višje po cenovnih razredih, Tipo pa ostaja trdno na svojem mestu cenovno dostopnega družinskega potovalnika.

Prenovljeni Tipo je drugi model znamke FIAT, ki bo namesto loga sredi maske nosil napis FIAT. Prenova je na področju vizualnih sprememb prinesla žaromete in luči v polni LED tehnologiji, maska in odbijača sta dobila bolj drzne poteze, popolnoma osvežena pa so tudi nova 16- in 17-palčna platišča. Novi sta tudi 2 barvi karoserije; Ocean Blue in Paprika Orange.

Ko vstopite v notranjost boste opazili nove zaslone in prenovljene sedeže z novim dizajnom blaga. Sredi armaturne plošče stoji 10,25-palčni infortainment zaslon s sistemom Uconnect 5. Zaradi boljše ergonomije in neoviranega pogleda na nov voznikov zaslon se je volan nekoliko skrčil, kar pa mu da bolj športen občutek.

Ekipa inženirjev pa se pri prenovi ni ustavila le pri oblikovanju zunanjosti in osvežitvi notranjosti. Dodali so mu tudi ogromno novih asistenčnih in varnostnih sistemov.

  • Prepoznava prometnih znakov
  • Pametni pomočnik največje dovoljene hitrosti
  • Pomočnik za ohranjanje vozila na voznem pasu
  • Pomočnik za ohranjanje pozornosti
  • Prilagodljivi dolgi žarometi
  • Opozarjanje za mrtvi kot
  • Sprednji parkirni senzorji
  • Vstopanje v vozilo brez ključa
  • Brezžični polnilnik za pametne mobilne naprave

Pandemija je spodbudila inženirje tudi k razvoju novega sistema D-Fence, ki sestoji iz filtra, ki ustavi nečistoče do vdora v notranjost kabine in ustavi skoraj 100% alergenov in zmanjša možnost nastajanja plesni in bakterij za 98%, čistilca zraka za zrak v notranjosti, ki izloči mikro-delce kot sta cvetni prah in bakterije ter UV svetilko, ki čisti vse površine v avtomobilu.

Medtem ko večina avtomobilskih proizvajalcev iz svoje Evropske ponudbe odstranjujejo dizelske pogonske agregate, bo prenovljeni Tipo še vedno nudil pogonske sklope MultiJet.

Na voljo sta 2 izvedbi Euro 6D Multijet dizelska motorja s 95 in 130 konjskimi močmi in bistveno izboljšanim ogljičnim odtisom.

Nov je 1,0-litrski GSE-T3 trivaljni bencinski motor s turbino, ki proizvede 100 konjskih moči in 190 NM navora pri le 1500 obratih na minuto. Novi motor nudi 5 konjskih moči in 63 Nm navora več kot 1,4.litrski bencinski motor, ki ga je zamenjal.

GSE-T3 je del družine motorjev pod imenom FireFly, ki nudijo bistveno znižano porabo in emisije.

Novost je tudi izvedba Fiat Tipo Cross, terensko usmerjena različica, ki ponuja povezavo med običajnim karavanom in nadvse popularnimi SUV-ji. Še vedno je na voljo s pogonom na sprednji kolesni par a ima 4 centimetre višje podvozje, celotno vozilo pa je 7 centimetrov višje kot običajni model in oponaša izgled SUV-jev s sprednjo in zadnjo zaščito podvozja ter plastičnimi obrobami, na strehi pa so tudi strešni nosilci.

Podobne novice

ZAMENJAJTE ZA VEČ!

22. maja, 2018

OPEL ADAM! Si želite kul mestni avto, ki ima ogromen značaj? Potem zamenjajte vaš stari avto za stilskega ADAMA. ADAM Jam z 1.2 l bencinskim motorjem (51kW/70KM) je izbira za več: že za 10.200 € + dodatne ugodnosti akcije Zamenjajte za več!*** OPEL CORSA! Vedno aktualen avtomobil, v katerem se boste počutili mlado in razigrano. […]

Hyundai Kona – Izrazito mladosten in sodoben SUV

14. decembra, 2017

Dandanes se avtomobilistične znamke bojujejo na vse več različnih frontah. Najbolj uporaben karavan, največji, najprostornejši SUV, najboljši avto za vožnjo po mestu… Prav poseben boj pa se odvija na področju kompaktnih športnih terencev, kjer gredo v malce drugo smer. Vozilo ki ni samo uporabno, varno in dobro opremljeno, ampak ima še en faktor. Vozilo, ki vam vzbudi posebne občutke in si ga zares zaželite. Predstavljamo vam Hyundai Kono!