»Sporočamo, da Vam je servis z 20.4.2020 v celoti na razpolago. Ponovno lahko izvajamo vsa servisna popravila in menjavo pnevmatik. Prav tako smo ponovno odprli prodajni salon. Poskrbeli smo za varnost, tako, da nas lahko obiščete popolnoma brez skrbi.« Ekipa Avtohiše Adria
Novice

Hyundai i30

27. septembra, 2020

Korenita prenova modela i30, enega osrednjih členov Hyundaijeve ponudbe. S hibridnim pogonom in ostrim izgledom ciljajo na stopničke v segmentu družinskih avtomobilov. Prenova sledi »navodilom« izdelave družinske kombi-limuzine. Oster in zanimiv izgled, hibridni motorji in digitalizirana notranjost.

Zunanjost ostaja prepoznavna a v vseh možnih pogledih zašiljena. Maska je širša in ima nov vzorec, bolj ostri so novi prednji LED žarometi, spremenjen je prednji odbijač, nekaj sprememb pa lahko opazite tudi v zadku vozila.

Znotraj je najbolj opazna novost 10,25-palčni osrednji zaslon in delno digitalni voznikov zaslon z merilniki. Dobrodošli so tudi fizični gumbi za klimatsko napravo, katerih se je večina konkurence že znebila v zameno za digitalne gumbe na zaslonu.

i30 je pridobil tudi sistem Blielink, s pomočjo katerega bo kupec lahko spremljal promet v živo, poiskal bencinske črpalke, parkirna mesta ter upravljal nekatere funkcije avtomobila na daljavo. Ob nakupu dobite 5-letno naročnino brezplačno.

Postal je tudi pametnejši. Nadgradili so mu seznam pametnih asistenčnih in varnostnih sistemov, ki zdaj vključuje preprečevanje naleta od zadaj, nadzor mrtvega kota ter zaznavanje kolesarjev.

Motorna paleta je bogatejša za 154 konjski, 1,5-litrski turbobencinski štirivaljnik opremljen z blago hibridno tehnologijo. Z blago hibridno tehnologijo so opremili tudi litrski trivaljnik, ki proizvaja 120 konjskih moči in 134 konjski 1,6 konjski dizelski motor.

V ponudbo ostajata 6-stopenjski ročni in 7-stopenjski samodejni menjalnik, dodali pa so še 6-stopenjski inteligentni ročni menjalnik, ki samodejno prestavi v prosti tek ko spustimo stopalko za plin.

Za več informacij glede prenovljenega Hyundaija i30 nas lahko obiščete na Podbevškovi 13 v Novem mestu ali kontaktirate našega prodajnega svetovalca za vozila znamke Hyundai

Miralem Burkić:
07 393 54 03
miralem.burkic@adria-plus.si

Podobne novice

Novi Hyundai Santa Fe

29. aprila, 2019

Hyundai je od leta 2001 v nakup enega izmed njihovih športnih terencev prepričal 1.6 milijona Evropejcev. Od tega se jih je 400.000 odločilo prav za Santa Feja. S četrto generacijo pa imajo cilje še višje. Dejstvo je, da ljudem iz drugih kontinentov ugajajo drugačni dizajni avtomobilov kot Evropejcem. Zato so Novega Santa Feja zasnovali v […]

Novi Hyundai i10 N Line

26. julija, 2020

Kmalu po premieri novega i10 je Hyundai razkril plane za povečanja potrfolia N Line modelov z i10 N Line. Luč dneva je ugledal na Frankfurtskem avtosalonu. Novi model združuje dinamičen dizajn, več povezljivosti in napredno varnostno opremo modela i10 z dinamično športnostjo oznake N Line. Novi i10 je četrti Hyundaijev model po i30, i30 Fastback […]