Sporočamo Vam, da je skladno z odlokom vlade Republike Slovenije dovoljena le prodaja vozil na daljavo. V kolikor imate povpraševanje za nova ali rabljena vozila, smo Vam na razpolago na objavljenih telefonskih številkah ali preko elektronske pošte.
Novice

Prenovljeni Hyundai i40 Wagon

21. marca, 2018

Še en skok naprej, zaradi katerega si konkurenca nedvoumno praska glavo, ko ga poskuša ujeti. I40 je eleganten in uporaben karavan, ki je dvignil pričakovanja kakovosti korejskega proizvajalca, a še vedno za zelo atraktivno ceno.

Udobje je najpomembnejša lastnost avtomobilov tega ranga, saj je zelo verjetno, da bodo lastniki delali veliko kilometrov s zadnjo klopjo polno otrok. Da, kot družinski avto se res izkaže!

Izolacija hrupa v kabini je odlična, vzmetenje je ravno dovolj mehko, da je dolga vožnja udobna in tudi nepravilnosti na cesti skoraj ne boste opazili. Hyundai je mislil na svojega povprečnega kupca tudi z motorji. 1.7 litrski dizelski motor pade v cenejši rang registracije, obenem pa se po moči lepo kosa s bolj standardnim 2 litrskim motorjem tekmecev. 1.7 CRDi ima 116 konjskih moči in ga lahko dobite s 6 stopenjskim ročnim menjalnikom, 1.7 CRDi HP pa ima 141 konjev in je poleg 6 stopenjskega ročnega na voljo še s 7 stopenjskim samodejnim menjalnikom z dvema sklopkama. Bencinska motorja sta na voljo v 135 in 165 konjski različici s prostornino 1.6 in dvema litroma.

Da je na testu varnosti Euro NCAP dosegel vseh 5 zvezdic mu pomaga tudi dolga lista standardne in dodatne varnostne opreme kot je sedem varnostnih blazin, elektronski nadzor stabilnosti, sistem za opozarjanje in pomoč ob nenamerni menjavi voznega pasu, avtomatsko zatemnitev dolgih žarometov, prepoznavanje prometnih znakov in aktivna pomoč pri parkiranju.

Celoten izgled avtomobila je umirjen in eleganten. Vsaka podrobnost vam da vedeti, da sedite v udobnem avtomobilu, ki vas bo pripeljal na cilj brez drame. Na zunaj so vse linije zaokrožene, skoraj brez robov, celo streha se proti koncu vozila prične spuščati. Le pri žarometih, ki so zdaj v LED tehnologiji, opazimo malce agresiven pogled.

V notranjosti se znajdemo obkroženimi z materiali, ki so prijetni na otip in vidno visoke kvalitete. Sedeži so nadvse udobni tako spredaj kot zadaj. Prostora v avtomobilu je več kot dovolj. Odlagalne površine po avtomobilu so številne, prav tako pa je velik prtljažnik s 553 litri uporabne prostornine. Tam je tudi uporabna pregrada, nastavljiva po dolžini, ki zadrži predmete, da se ne vozijo levo in desno v ovinkih.

Sredi armaturne plošče najdemo še 7 palčni zaslon z DAB radiem, navigacijo in Bluetooth povezljivostjo z mobilnimi napravami. Da bo vožnja še nekoliko bolj prijetna ima dvopodročno klimo, zadnjo parkirno kamero in funkcijo auto hold za lažje speljevanje v hrib.

Udobje in umirjenost, zapakirana v stroškovno ugoden paket.

S to prenovo je Hyundai i40 dobil točno tisto, kar je potreboval, da lahko v svojemu zelo tekmovalnemu segmentu še nekaj let stoji z vzravnano glavo in samozavestnim nasmeškom.

Podobne novice

Nova generacija “super minija” Hyundai i10 bo v kratkem tudi pri nas

26. februarja, 2020

Majhni in zabavni avtomobili so globoko zakoreninjeni v srcih Evropejcev. Hyundai je namreč na Frankfurskem salonu predstavil tretjo generacijo svojega najmanjšega vozila i10 in njegove športnejše različice i10 N line Hyundai je pri novem i10 izboljšal razmerja in mu poudaril držo z 20 mm nižjo streho, 20 mm širšo karoserijo in 40 mm daljšo medosno […]

Zlati volan 2017

21. septembra, 2017

Glasovanje za izbor Zlati volan 2017 se je končalo, slovenski favoriti so tako znani. Letošnje leto med slovenskimi bralci z veliko prednostjo, vodijo modeli znamke Opel, saj so modeli te nemške znamke prejeli največ glasov v vseh kategorijah.