Novice

Pri Oplu smo poskrbeli za vse.

Akcija Opel Pripravljen na vožnjo - Avtohiša Adria
10. avgust, 2017

Odločite se za nakup novega vozila Opel in se na svojo prvo pustilovščino odpeljite takoj in brezskrbno. Pri Oplu smo poskrbeli za vse.

Poleg prihrankov do 4.100 € vam podarimo še vrednost enoletnega obveznega zavarovanja, letne vinjete in polnega rezervoarja goriva!*

Pridobite akcijsko ponudbo vašega izbranega vozila Opel že zdaj!

Akcijski prihranki po modelih:

Mestni malček ADAM s prihranki do 4.100 €

Pustolovska nova MOKKA X s prihranki do 4.100 €

Prestižna nova INSIGNIA s prihranki do 4.100 €

Mladostna CORSA s prihranki do 2.600 €

Zmagovalka in nosilka naslovov Evropski in Slovenski avto leta 2016 ASTRA s prihranki do 2.500 €

Razkošna družinska nova ZAFIRA in do 2.800 €

Prilagodljiva MERIVA s prihranki do 2.950 €

Urbani novi CROSSLAND X s prihranki do 1.700 €

*Povprečno vrednost obveznega zavarovanja podarimo v primeru, da je stranka uvrščena v premijski razred z vsaj 50% popustom, v nasprotnem primeru stranka doplača razliko. Izračun vrednosti polnega tanka goriva je narejen na osnovi deklarirane prostornine rezervoarja posameznih vozil in cen bencinskega goriva na dan 1.8.2017. Vrednost obveznega zavarovanja, vinjete in polnega rezervoarja goriva se lahko obračuna tudi kot popust na vozilu v enaki vrednosti.

Podobne novice

Hyundai Kona Electric – Bi privarčevali več tisoč evrov?

27. februar, 2019

Za vsakega, ki se je pripravljen odpovedati fosilnemu gorivu je ponudba električnih avtomobilov v zadnjih letih postajala večja in večja. Vsak izmed njih pa je imel eno ključno pomanjkljivost. S prostornostjo in dosegom je prišla visoka cena, z nizko ceno je prišla majhna prostornost in nizek doseg, z nizkim dosegom pa marsikdo izmed nas nima […]

Hyundai Santa Fe – V tretje še bolj uglajen, a nič manj praktičen

25. julij, 2017

Hyundai Santa Fe je bil avtomobil, ki je pomagal preobraziti podobo korejskega proizvajalca mislih v evropskih kupcev. Dve generacije kasneje, se kot zelo stilski, udoben in bogato opremljen SUV prodaja v velikih številkah.