Sporočamo Vam, da je skladno z odlokom vlade Republike Slovenije začasno ustavljena prodaja vozil in nadomestnih delov potrošnikom. V zvezi z vozili in nadomestnimi deli vam bomo z veseljem odgovorili preko telefona ali elektronske pošte.
Servisno dejavnost in menjavo pnevmatik izvajamo nemoteno in na varen način. Kontaktirajte nas in pravočasno rezervirajte termin.

Servis Fiat

servis fiat novo mesto

Delovni čas

Ponedeljek – petek: 8:00 – 16:00

Kontaktni podatki

Servis Fiat

Avtohiša Adria je pooblaščeni serviser osebnih vozil znamke Fiat. Naša servisna delavnica je opremljena s sodobno tehnologijo, ki je v skladu z zahtevami znamke Fiat, kar nam zagotavlja hiter, kakovosten in zanesljiv servis vašega vozila.

Originalni rezervni oziroma nadomestni deli Fiat, ki vam jih ponuja Avtohiša Adria, so zasnovani tako, da se ujemajo z vsemi tehničnimi posebnostmi vašega vozila. Ravno zaradi tega se odlično ujamejo z vašim vozilom; so narejeni iz kvalitetnih materialov, imajo visoko odpornost na obrabo ter so tehnično preverjeni.

Pripeljite vaš jekleni konjiček na popolni servis, ki bo podaljšal uporabnost in varnost vašega vozila. Prosimo vas, da izvedete naročilo na servis preko spleta. Po potrditvi Vas bo kontaktiral pooblaščeni serviser vozil Fiat.

Naročilo na servis vozil FIAT