Sporočamo vam, da zaradi trenutnih zdravstvenih razmer v povezavi z izbruhom in širjenjem Covid-19 ter skladno z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v RS do nadaljnjega zapiramo Avtohišo Adria. Za nujne primere vezane na servis vozil se obrnite na:
Opel: 07 39 30 455 | servis.opel@adria-plus.si
Hyundai: 07 39 35 410
Fiat: 07 39 35 410
Prosimo za razumevanje.

Servis Hyundai

Servis Hyundai Novo mesto Avtohisa Adria

Delovni čas

Ponedeljek – Petek: 8:00 – 17:00

Kontaktni podatki

Servis Hyundai

Avtohiša Adria je pooblaščeni serviser osebnih vozil znamke Hyundai. Naša servisna delavnica je opremljena s sodobno tehnologijo, ki je v skladu s strogimi zahtevami in standardi znamke Hyundai, kar nam zagotavlja hiter, kakovosten in zanesljiv servis vašega vozila.

Originalni rezervni oziroma nadomestni deli Hyundai, ki vam jih ponuja Avtohiša Adria, so zasnovani tako, da se ujemajo z vsemi tehničnimi posebnostmi vašega vozila. Ravno zaradi tega se odlično ujamejo z vašim vozilom; so narejeni iz kvalitetnih materialov, imajo visoko odpornost na obrabo ter so tehnično preverjeni.

Pripeljite vaš jekleni konjiček na servis, ki bo podaljšal uporabnost in varnost vašega vozila. Prosimo vas, da izvedete naročilo na servis preko spleta. Po potrditvi Vas bo kontaktiral pooblaščeni serviser vozil Hyundai.

Naročilo na servis vozil HYUNDAI