»Sporočamo, da Vam je servis z 20.4.2020 v celoti na razpolago. Ponovno lahko izvajamo vsa servisna popravila in menjavo pnevmatik. Prav tako smo ponovno odprli prodajni salon. Poskrbeli smo za varnost, tako, da nas lahko obiščete popolnoma brez skrbi.« Ekipa Avtohiše Adria

Servis Opel

servis opel novo mesto avtohiša adria

Delovni čas

Ponedeljek – petek: 8:00-17:00

Kontaktni podatki

Servis Opel

Klavdija Kolarič

07 393 04 55
klavdija.kolaric@adria-plus.si

Opel servis

Avtohiša Adria je pooblaščeni serviser vozil Opel. Zaradi strokovnega dela in storitev pooblaščenega serviserja nam zaupajte svoje vozilo in tega ne vzdržujte pri nepooblaščenih serviserjih. Obisk našega pooblaščenega servisa se obrestuje, saj lahko le z rednim vzdrževanjem vozil Opel uveljavljate garancijo ter dodatno jamstvo in Oplovo asistenco.

V našem pooblaščenem servisu Oplovih vozil vam zagotavljamo strokoven sprejem vozila in strokovno izvedbo servisa. Naši serviserji bodo poskrbeli za ažurne posodobitve vašega vozila. V Avtohiši Adria uporabljamo kakovostne originalne dele in maziva.

Pri nas boste storitve servisa dobili po konkurenčnih cenah. Če boste svoje vozilo zaupali našim strokovnjakom, vam bodo lahko svetovali in z njimi se boste dogovorili o vseh potrebnih popravilih že pred začetkom dela.

Uporabljamo kakovostne nadomestne dele, ki jih proizvaja originalni proizvajalec in omogoča dolgoročno varnost pred okvarami. Originalni deli Opel so izdelani iz kakovostnih materialov in po najbolj strogih standardih. Vsi kupljeni in vgrajeni Opel originalni deli ter dodatna oprema Opel imajo garancijo, ki velja eno leto od datuma vgradnje, z izjemo akumulatorjev, amortizerjev ter izpušnih sistemov za katere garancija velja dve leti.

Pripeljite svoje vozilo Opel na popolni servis, ki bo podaljšal uporabnost in varnost vašega vozila. Prosimo vas, da izvedete naročilo na servis preko spleta. Po potrditvi Vas bo kontaktiral pooblaščeni serviser vozil Opel.

Naročilo na servis vozil OPEL