Novice

Zlati volan 2017

21. september, 2017

Glasovanje za izbor Zlati volan 2017 se je končalo, slovenski favoriti so tako znani. Letošnje leto med slovenskimi bralci z veliko prednostjo, vodijo modeli znamke Opel, saj so modeli te nemške znamke prejeli največ glasov v vseh kategorijah.

Glasovi so bili že posredovani k našim severnim kolegom, kjer se zbirajo glasovi vseh držav, kjer izhaja AUTO BILD, teh je trenutno 31. Nadaljevanje izbora bo po preštevanju glasov potekalo v I na dirkališču v Italiji v Pirelli, kjer bo primarna madnarodna žirija ocenila favorite in tako določila zmagovalce letošnjega izbora. Končni rezultati bodo znani predvidoma v mesecu novembru.

Podobne novice

LEGENDARNIH OPLOVIH 24 UR JE TU !

11. marec, 2019

Ob 15. obletnici LEGENDARNIH OPLOVIH 24 UR, vas ta petek in soboto, 15. in 16. marca 2019, v salonih Avtohiše Adria čakajo Oplova vozila.

Hyundai Kona – Izrazito mladosten in sodoben SUV

14. december, 2017

Dandanes se avtomobilistične znamke bojujejo na vse več različnih frontah. Najbolj uporaben karavan, največji, najprostornejši SUV, najboljši avto za vožnjo po mestu… Prav poseben boj pa se odvija na področju kompaktnih športnih terencev, kjer gredo v malce drugo smer. Vozilo ki ni samo uporabno, varno in dobro opremljeno, ampak ima še en faktor. Vozilo, ki vam vzbudi posebne občutke in si ga zares zaželite. Predstavljamo vam Hyundai Kono!