»Sporočamo, da Vam je servis z 20.4.2020 v celoti na razpolago. Ponovno lahko izvajamo vsa servisna popravila in menjavo pnevmatik. Prav tako smo ponovno odprli prodajni salon. Poskrbeli smo za varnost, tako, da nas lahko obiščete popolnoma brez skrbi.« Ekipa Avtohiše Adria
Novice

Zlati volan 2017

21. septembra, 2017

Glasovanje za izbor Zlati volan 2017 se je končalo, slovenski favoriti so tako znani. Letošnje leto med slovenskimi bralci z veliko prednostjo, vodijo modeli znamke Opel, saj so modeli te nemške znamke prejeli največ glasov v vseh kategorijah.

Glasovi so bili že posredovani k našim severnim kolegom, kjer se zbirajo glasovi vseh držav, kjer izhaja AUTO BILD, teh je trenutno 31. Nadaljevanje izbora bo po preštevanju glasov potekalo v I na dirkališču v Italiji v Pirelli, kjer bo primarna madnarodna žirija ocenila favorite in tako določila zmagovalce letošnjega izbora. Končni rezultati bodo znani predvidoma v mesecu novembru.

Podobne novice

Opel Astra Sports Tourer – Prav zares eden najboljših družinskih avtomobilov

25. julija, 2017

Eden najbolj družinskih avtomobilov, ki jih trenutni trg premore. Tak je hitri povzetek nove Opel Astre Sports Tourer, katere manjša sestrica je osvojila Naziv Slovenski avto leta 2016. Kaj pa se zgodi, ko križamo avto leta z večjim prtljažnikom? Boljši oziroma uporabnejši avtomobil, na katerem le stežka najdemo pomanjkljivosti.

Štiri leta od nastanka je Fiat modelu 500x namenil nekaj svežine.

28. septembra, 2019

Štiri leta od nastanka je FIAT modelu 500x namenil nekaj svežine. Novi so odbijači in oblika žarometov, založen je z najnovejšo varnostno in asistenčno opremo ter ima nove bencinske motorje. Tudi po prenovi bo skušal nagovarjati “staro in mlado”. Od leta 2016, ko je bil predstavljen, Fiat 500X sodi med pet najbolje prodajanih vozil v […]