Novice

Zlati volan 2017

21. september, 2017

Glasovanje za izbor Zlati volan 2017 se je končalo, slovenski favoriti so tako znani. Letošnje leto med slovenskimi bralci z veliko prednostjo, vodijo modeli znamke Opel, saj so modeli te nemške znamke prejeli največ glasov v vseh kategorijah.

Glasovi so bili že posredovani k našim severnim kolegom, kjer se zbirajo glasovi vseh držav, kjer izhaja AUTO BILD, teh je trenutno 31. Nadaljevanje izbora bo po preštevanju glasov potekalo v I na dirkališču v Italiji v Pirelli, kjer bo primarna madnarodna žirija ocenila favorite in tako določila zmagovalce letošnjega izbora. Končni rezultati bodo znani predvidoma v mesecu novembru.

Podobne novice

ZAMENJAJTE ZA VEČ!

22. maj, 2018

OPEL ADAM! Si želite kul mestni avto, ki ima ogromen značaj? Potem zamenjajte vaš stari avto za stilskega ADAMA. ADAM Jam z 1.2 l bencinskim motorjem (51kW/70KM) je izbira za več: že za 10.200 € + dodatne ugodnosti akcije Zamenjajte za več!*** OPEL CORSA! Vedno aktualen avtomobil, v katerem se boste počutili mlado in razigrano. […]

Novi Hyundai i30 je na testu NCAP osvojil vseh 5 zvezdic

12. julij, 2017

Hyundai i30 je od neodvisne organizacije Euro NCAP pridobil največjo varnostno oceno – pet zvezdic. Ta rezultat poudarja Hyundaijev uspešen pristop demokratizacije naprednih varnostnih tehnologij in funkcij v i30.