Sporočamo Vam, da je skladno z odlokom vlade Republike Slovenije dovoljena le prodaja vozil na daljavo. V kolikor imate povpraševanje za nova ali rabljena vozila, smo Vam na razpolago na objavljenih telefonskih številkah ali preko elektronske pošte.
Novice

AKCIJA – Odprodaja rabljenih vozil

27. januarja, 2021

Avtohiša Adria nudi akcijsko znižanje rabljenih vozil na zalogi po zelo ugodnih cenah.
Vsa rabljena vozila so brezhibna in strokovno pregledana, s preverjenimi in realnimi prevoženimi kilometri ter opravljenim servisom pred izdajo.

Po dogovoru s stranko je, glede na izbran paket, na voljo 12 mesečna garancija vozila.
Pri nakupu rabljenih vozil vam omogočamo tudi financiranje do 7 let, z minimalnim pologom le 10 %. Prav tako nudimo financiranje za tuje državljane z začasno vizo.

Zagotovite si svoje rabljeno vozilo po res nizkih cenah v Avtohiši Adria.

Podobne novice

Sodobni asistenčni sistemi

10. avgusta, 2018

Kaj sploh to je? To so sistemi, nameščeni v avtomobilu, ki vam pomagajo pri vožnji. Namesto vas zavirajo, vas opozarjajo na nevarnost, hkrati pa ščitijo tudi druge. V zadnjih letih so začeli ti sistemi čedalje hitreje pronicati iz najdražjih na bolj vsakdanje avtomobile, zato se tudi srečujemo z njimi vse bolj pogosto.

Hyundai Kona – Izrazito mladosten in sodoben SUV

14. decembra, 2017

Dandanes se avtomobilistične znamke bojujejo na vse več različnih frontah. Najbolj uporaben karavan, največji, najprostornejši SUV, najboljši avto za vožnjo po mestu… Prav poseben boj pa se odvija na področju kompaktnih športnih terencev, kjer gredo v malce drugo smer. Vozilo ki ni samo uporabno, varno in dobro opremljeno, ampak ima še en faktor. Vozilo, ki vam vzbudi posebne občutke in si ga zares zaželite. Predstavljamo vam Hyundai Kono!