Sporočamo Vam, da je skladno z odlokom vlade Republike Slovenije dovoljena le prodaja vozil na daljavo. V kolikor imate povpraševanje za nova ali rabljena vozila, smo Vam na razpolago na objavljenih telefonskih številkah ali preko elektronske pošte.
Novice

Novi Hyundai i20

27. decembra, 2020

V kategoriji “največje spremembe med prejšnjo in novo generacijo” je Hyundai i20 zmagovalec z naskokom. Drzno oblikovanje, z gubami in koti na vseh pravih mestih in možnostjo dvobarvne karoserije, je vse prej kot umirjeno, kar pri Avtohiši Adria vsekakor pozdravljamo.

Tretja generacija je nižja za 24 mm, širša za 30 mm, daljša za 5 mm in ima 10 mm daljšo medosno razdaljo za boljšo držo na cesti. Nov oblikovalski jezik, ki ga pri Hyundaiju imenujejo čutna športnost, predstavlja nov oblikovalski jezik, ki ga bodo deležni vsi Hyundaijevi prihodnji modeli. Večje dimenzije mu dodajo na notranjem prostoru, kar se najbolj pozna pri dodatnih 26 litrih prtljažnega prostora, skupno 352 litrov.

Izstopajoča je svetlobna LED črta, ki se razteza skozi celoten zadek vozila. Ponuja 16- ali 17-palčna aluminijasta platišča, žaromete v LED tehnologiji, električno zložljiva stranska ogledala, Samodejne brisalce, samodejno zatemnitveno vzvratno ogledalo, notranjo osvetlitev, gretje sprednjih sedežev, ogrevan volan …

Sredi armaturne plošče stoji 8-palčni infotainment zaslon z Apple CarPlay in AndroidAuto podporo, vozniku pa se prikazujejo informacije na 10.25-palčnem digitalnem zaslonu.

Novost pri novi generaciji je možnost blagega hibrida s sistemom z 48-voltno baterijo in široko izbiro varnostnih sistemov pod skupnim imenom Hyundai SmartSense, ki vključuje radarski tempomat, sistem za prepoznavanje prometih znakov in podporo navigacijskega sistema.

Motorna ponudba je izključno bencinska.

  1. Vstopni 1,2-litrski bencinski motor s 84 konjskimi močmi in 5-stopenjskim ročnim menjalnikom.
  2. 1,0-litrski bencinski T-GDI s 100 konjskimi močmi je na voljo s 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko ali 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.
  3. 1,0-litrski bencinski T-GDI motor s 100 ali 120 konjskimi močmi in hibridno tehnologijo predstavlja vrh ponudbe. Na voljo je z inteligentnim ročnim menjalnikom ali 7-stopenjskim robotiziranim menjalnikom z dvojno sklopko.

Podobne novice

500L že za 12.490 EUR

4. avgusta, 2017

500L že za 12.490 EUR. Na voljo takoj.

Vrhunski rezultati za Hyundai i20, Tucson in i30

21. septembra, 2017

i20, Tucson in i30 so trije Hyundaijevi modeli, ki so v zadnjih večjih raziskavah na nemškem trgu dosegli vrhunske rezultate.