Servis

Servis avtomobilov Avtohisa Adria Novo mesto

Avtohiša Adria je pooblaščeni serviser osebnih vozil znamk Opel. Naša servisna delavnica je opremljena s sodobno tehnologijo, ki je v skladu z zahtevami proizvajalcev vozil in nam zagotavlja hiter, kakovosten in zanesljiv servis vašega vozila.

Vsem našim strankam zagotavljamo podporo z rednimi servisi in vzdrževalnimi deli na vozilu.

Preventiva je najboljša rešitev za dolgotrajno brezskrbno vožnjo. Našim strankam omogočamo in ponujamo popuste pri rednih vzdrževalnih delih, menjavi pnevmatik in nakupu originalnih rezervnih delov.

Originalni rezervni oziroma nadomestni deli, ki vam jih ponuja center Avtohiša Adria, so zasnovani tako, da se ujemajo z vsemi tehničnimi posebnostmi vašega vozila. Ravno zaradi tega se odlično ujamejo z vašim vozilom; so narejeni iz kvalitetnih materialov, imajo visoko odpornost na obrabo ter so tehnično preverjeni.

Za miren spanec, za svoje vozilo vedno zahtevajte originalne nadomestne dele.

V Avtohiši Adria se zavedamo, da za vsakim dobrim servisom stoji odličen tim, prijazno osebje ter strokoven kader z visoko stopnjo znanja. Le tako so lahko servisni posegi opravljeni kvalitetno in strokovno.

Vaše vozilo lahko na servisni pregled naročite preko internetne aplikacije. Prosimo vas, da za prijavo na servis izpolnite spodnji obrazec. Po prejetem sporočilu, vas bomo kontaktirali za potrditev termina ter se dogovorili za točno uro prihoda na servis.