Ostala vozila

Delovni čas

Ponedeljek – petek: 8:00 – 16:00

Kontaktni podatki

Ostala vozila

Avtohiša Adria je pooblaščeni serviser za vozila Fiat in Opel, izvajamo pa tudi popravila vseh ostalih avtomobilskih znamk. Strokoven kader, hiter čas opravljenega servisa in popravila, prijazno osebje, pomoč in strokovni nasvet so gradniki zaupanja in lojalnosti Avtohše Adria.

Tehnično osebje ima visoko stopnjo znanja, ki ga permanentno nadgrajuje z izobraževanjem. Le tako so lahko servisni posegi kvalitetni in hitri.

V naši servisni delavnici vam zagotavljamo strokoven sprejem vozila in strokovno izvedbo servisa. Naši serviserji bodo poskrbeli za ažurne posodobitve vašega vozila. V Avtohiši Adria uporabljamo kakovostne originalne dele in maziva. Pri nas boste storitve servisa dobili po konkurenčnih cenah.

V kolikor boste svojo vezilo zaupali našim strokovnjakom, vam bodo lahko svetovali in se boste z njimi dogovorili o vseh potrebnih potrebnih popravilih že pred začetkom dela.

Vaše vozilo lahko na servisni pregled naročite preko internetne aplikacije. Prosimo vas, da za prijavo na servis izpolnite spodnji obrazec. Po prejetem sporočilu, vas bomo kontaktirali za potrditev termina ter se dogovorili za točno uro prihoda na servis.

Naročilo na servis vozil