Avtoličarstvo

avtoličarska delavnica avtohiša adria novo mesto
Uroš Božič
Cenitve škod in kleparsko-ličarska delavnica

Uroš Božič

07 393 54 06
uros.bozic@adria-plus.si

V Avtohiši Adria imamo strokovnjake, ki vam zagotavljajo, da bo vaše vozilo po opravljeni storitvi kot novo. Pri nas se zavedamo, da kvaliteta ličarskega dela ni odvisna le od dobrega strokovnjaka, temveč tudi od kvalitetnega orodja in materiala, s katerim strokovnjak opravlja svoje delo. Tega se v Avtohiši Adria jasno zavedamo in vam v svojih delavnicah nudimo avtoličarske storitve na osebnih vozilih z vrhunskim orodjem in materialom.

V Avtohiši Adria svojim strankam ponujamo avtoličarska popravila vozil, ki jih izvajamo z uporabo kakovostnih materialov priznanih proizvajalcev. Barve mešamo v lastni mešalnici. Na področju barvanja se poslužujemo najnovejše tehnologije, ki vozilu določi originalni barvni vzorec. Prav tako imamo lastno, sodobno opremljeno lakirno in sušilno komoro, ki nam omogoča kakovostno izvedbo ličarske storitve.

V Avtohiši Adria vam naši strokovnjaki nudijo popravilo poškodb na vozilu, barvanje in lakiranje vozila, barvanje platišč ter poliranje vozil. Z delom naših strokovnjakov boste zagotovo zadovoljni, saj bo vaše vozilo znova kot novo.

V ličarski delavnici naši izkušeni kleparji in ličarji s pomočjo najnovejših tehnologij vozilo kvalitetno popravijo. Za čas servisa vašega vozila vam je na voljo nadomestno vozilo.

Nudimo vam:

  • ličarstvo za vse znamke vozil,
  • popravila vozil zaradi korozije,
  • poliranje vozil,
  • popravilo manjših poškodb na laku (praska, odrgnina, toča…).