Nadomestni deli in dodatna oprema

trgovina rezervni deli avtohiša adria novo mesto
Nadomestni deli

Rudi Cirnski

07 39 35 413
servis@adria-plus.si

Pomemben del naše ponudbe je tudi trgovina z originalnimi nadomestnimi deli in dodatno opremo. Na področju dodatne opreme vam lahko ponudimo vso opremo, ki se bo popolnoma prilagajala vašemu vozilu in pripomogla k udobnejši in varnejši vožnji.

Svetujemo vam, da svoje vozilo opremite z originalno dodatno opremo, na katero vam nudimo 1 leto garancije. Prav tako vam pri nas nudimo 1 leto garancije na vse vgrajene originalne nadomestne dele, saj z leti vaše vozilo potrebuje več pozornosti. Originalno dodatno opremo, ki je najboljša izbira za vaše vozilo, vam po ugodni ceni zamenjamo v Avtohiši Adria.

Zakaj originalni deli?

Originalne zavorne ploščice imajo dolgo življenjsko dobo, zagotavljajo zanesljivo zaviranje v vseh vremenskih pogojih in omogočajo krajšo zavorno pot. Prav tako so prilagojene vsem varnostnim sistemon v vozilu, delujejo tiho in med zaviranjem dajejo enak občutek, kot pri novem vozilu.
Originalni zobati jermen je izdelan iz najmočnejših sintetičnih vlaken, omogoča tiho in enekomerno delovanje motorja ter ohranja vrednost vašega vozila.
Originalna zavorna tekočina zagotavlja brezhibno delovanje zavornega sistema vašega vozila tudi v ekstremnih pogojih zaviranja. Zavorno tekočino je potrebno menjati vsaki 2 leti.